19 Apr 2012

Taking first steps


I have now learned some basics of bobbin lace thanks to Magdalen who taught Alina and I how to do some simple lace last weekend at Stick and Stitches event. Now I want to start hunting easy lace patterns! And of course I need my own tools for making the lace. Perhaps I find something this weekend when we go shopping to Tallinn :).


Opin pitsinnypläyksen alkeita viime viikonloppuna Keppiä ja Käsitöitä tapahtumassa! Magdalen opetti ja Alina ja minä istuimme ”heittelemässä nypylöitä”. Alina jopa intoutui kokeellisen pitsinnypläyksen saloihin siirtelemällä nuppineuloja paikasta toiseen. Ja sitten naurettiin! Seuraavaksi pitää hankkia omat nypläysvälineet (ehkä tänä viikonloppuna Tallinnasta?) ja lisää helppoja malleja. Ja aikaa.. mistä saisi lisää aikaa kaikkeen kivaan? Vastaankin tähän itse toteamalla, että telkkaria voisi katsoa vähemmän :D

2 comments:

Magdalen / Maikki said...

Löytyikö Tallinasta mitään hyödyllistä? Muutenkin, mutta lähinnä nypläykseen sopivaa tällä kertaa.

Eva Grelsdotter said...

No, nyt kävikin niin, että päätin olla menemättä Karnaluksiin tällä kertaa. Vanhankaupungin käsitöö-kauppojen valikoima oli minusta huonontunut vielä entisestään. Pitää vielä käydä täällä meillä varmistamassa, että voiko todellakin olla niin ettei tästä meidän Pitsi-kaupungista löydy enää pitsintekovälineitä. Mutta siis Olde Hansa oli jälleen mainio kuten aikaisemminkin. Kivaa oli :)